Over 3 in 1 Finance

3 in 1 Finance is in 2013 opgericht door Wim Wesdorp en Marco Otte.

Wim Wesdorp heeft als controlerend accountant en adviseur een kleine 10 jaar gewerkt voor een Big Four accountantsorganisatie in Amsterdam, waarbij hij tevens veel internationale ervaring heeft opgedaan. In deze periode heeft hij zowel grote multinationals als klanten binnen het MKB bediend. Tijdens zijn loopbaan heeft hij veel samengewerkt met fiscalisten, fraude-experts, IT auditors, actuarissen, waarderings-experts en andere adviseurs binnen de Big Four accountantsorganisatie. Met deze brede ervaring heeft hij een uitstekende helikopterview ontwikkeld, waar elke MKB-ondernemer van kan profiteren.

Marco Otte heeft ruim 6 jaar ervaring opgedaan als fiscaal jurist bij een MKB-advieskantoor. Door zijn grondige fiscale kennis en echte passie voor het vak kunt u er als MKB-ondernemer op vertrouwen dat u geen enkel fiscaal en juridisch voordeel zult mislopen. Hij heeft tijdens deze periode de fiscale  zaken behartigd van zowel kleine als grote ondernemers in diverse sectoren. Tevens werkte hij veel samen met accountants, administrateurs en juristen binnen dit MKB-advieskantoor.

Samen vormen Marco Otte en Wim Wesdorp een uitgebalanceerd team dat iets wil toevoegen aan uw ondernemerschap en tevens een gesprekspartner wil zijn die meedenkt op alle juridische, fiscale en financiële aspecten die voor u als ondernemer van belang zijn.